Lütfen bekleyin..



VAR Proje Toplantısı başladı

07 Şubat 2017, 14:05

FIFA, TFF, IFAB ve Kulüpler Birliği'nden yetkililerinin katıldığı ve Video Yardımcı Hakem Sistemi'ne (VAR) geçiş hazırlıklarının ele alındığı Proje Toplantısı, FIFA'nın Zürih'teki merkezinde başladı.

İki gün sürecek toplantıya TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Merkez Hakem Kurulu Danışmanı ve FIFA VAR Uzmanı Roberto Rosetti, Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan, Genel Sekretervekili Mustafa Eröğüt ile FIFA Baş Teknik Sorumlusu Marco van Basten, Teknoloji Departmanı Müdürü Johannes Horzmuller, Teknoloji Departmanı Sorumlusu Danielle Diana ile Oyun kurallarından sorumlu olan Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) Genel Sekreteri Lukas Brud katılıyor.
 
Toplantının bugünkü bölümünde projenin teknolojik alt yapısına dair FIFA yetkilileri tarafından bilgilendirme yapıldı. IFAB'ın merkezinde yarın yapılacak toplantıda ise projenin hakemlik esaslarına dair bilgilendirme ve değerlendirmeler yapılacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
DİĞER SPOR HABERLERİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sene 18.'si düzenlenen Mercede..
TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında, TFF Enge..
Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" proje..
Türkiye Futbol Vakfı (TFV) Yönetim Kurulu toplantısı, Türkiye Futbol Federa..
Son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı Spor Toto Süper Lig'de forma..
Kadınlar 3.lig'de Batman'ı temsil eden iki takımımız Karşıyakaspor ..
İmsakGüneşÖğleİkindiAkşamYatsı

bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=